Over ons

JAGIE ADVIES is het adviesbureau van Jan van der Giessen. JAGIE ADVIES geeft juridische en praktijkgerichte adviezen en begeleiding op het gebied van splitsingen in appartementsrechten, bij de (op)start van Verenigingen van Eigenaren, bij mandeligheden en andere beheervormen, bij koop- en verkoopovereenkomsten voor registergoederen en bij vaststellingsovereenkomsten. Voor meer informatie over de dienstverlening van JAGIE ADVIES, klik hier.

Jan van der Giessen heeft een zeer ruime ervaring in bovengenoemde vakgebieden. In de meer dan 35 jaar dat hij hierin actief is, heeft hij zich gespecialiseerd in splitsing(en) in appartementsrechten. Ook heeft hij vele Verenigingen van Eigenaren geadviseerd bij de start en het functioneren daarna.

Daarnaast heeft hij zich intensief beziggehouden met verkoopovereenkomsten voor verkoop en levering aan particuliere en professionele afnemers. In die hoedanigheid heeft hij uitstekende contacten opgebouwd met derden, zoals onder meer notarissen, beheerders, waarborgende instellingen, gemeenten, kadaster etc..

© 2021 JAGIE ADVIES Ontwikkeld door Webcart